Duurzaamheid

Slimme Warmte , Slimme Keuze

Niemand houdt van een hoge energierekening, maar wie wil er niet comfortabel warm blijven? Met een Qnuss warmtekussen hoef je niet te kiezen tussen warmte en kostenbesparing. Hier lees je hoe je energie kunt besparen en toch lekker warm blijft.

Besparen met Infrarood van Qnuss

De slimme infraroodtechnologie van Qnuss verwarmt jou direct, in plaats van de lucht. Met een lekker warmtekussen tegen je aan kan de thermostaat een graad omlaag. Zo verminder je de energiekosten en bespaar je met iedere graad lager al 7% in je energieverbruik!

Het materiaal van de Qnuss kussens bestaat uit kwalitatieve gerecyclede stoffen zoals Olefin en Oxford. Normaal gesproken werden stoffen zoals propyleen verbrand tijdens de productie omdat het niet veel praktische toepassingen had. Nu wordt het materiaal gerecycled om bijvoorbeeld Olefin mee te maken. Ook is de vezel zelf in hoge mate recyclebaar en kan deze tot 10 keer worden gebruikt om nieuwe producten mee te creëren. Olefin en Oxford voelen comfortabel aan en zijn bijzonder goed bestand tegen slijtage en UV licht.

Waarom kiezen voor Qnuss?

Onze voordelen op een rijtje

100% veilig en gebruiksvriendelijk.

Accu opladen wanneer je wilt.

Binnen 4-5 uur opgeladen.

Altijd lekker warm

Duurzaamheid in Comfort

Daarnaast maken wij gebruik van efficiënte infrarood verwarmingstechnologie wat jou binnen een mum van tijd aangenaam verwarmd, in plaats van de buitenlucht en bovendien biedt de infraroodwarmte vele gezondheidsvoordelen voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van spierpijn of stijve gewrichten.

Qnuss streeft naar duurzaamheid en daarom zijn wij continu bezig met innovatie en nieuwe ideeën uitwerken. Heb jij een goed idee om verder te verduurzamen? Wij staan altijd open voor feedback. Stuur ons dan een mailtje naar info@qnuss.com