Energie besparen

Besparen? Wie wilt dat nou niet!

Niemand houdt van een hoge energierekening, maar wie wil er niet comfortabel warm blijven? Met een Qnuss warmtekussen hoef je niet te kiezen tussen warmte en kostenbesparing. Hier lees je hoe je energie kunt besparen en toch lekker warm blijft.

Verlaag je thermostaat en omarm je Qnuss

Onze moderne levensstijl draait vaak om comfort en gemak, maar soms kan dat ten koste gaan van onze portemonnee en het milieu. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om zowel geld te besparen als onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Een van deze slimme oplossingen is het verlagen van je thermostaat en het omarmen van je Qnuss warmtekussen.

Wist je dat door je thermostaat slechts één graad lager te zetten, je tot wel 7% kunt besparen op je gasverbruik? Dit kan resulteren in een aanzienlijke verlaging van je energierekening. Combineer dit met het gebruik van een Qnuss warmtekussen, en je zult versteld staan van de besparingen.

Onze warmtekussens zijn ontworpen om jou direct te verwarmen, in plaats van de lucht eromheen. Dus in plaats van de verwarming hoger te zetten en de hele kamer te verwarmen, kun je gewoon lekker tegen je Qnuss aan kruipen en genieten van de directe warmte. Dit niet alleen zorgt voor een gezellige ervaring, maar helpt je ook om energie te besparen.

Waarom kiezen voor Qnuss?

Onze voordelen op een rijtje

100% veilig en gebruiksvriendelijk.

Accu opladen wanneer je wilt.

Binnen 4-5 uur opgeladen.

Altijd lekker warm

Bereken je besparingen

Stel je eens voor dat je kleine veranderingen kunt maken in je dagelijkse routine die niet alleen geld besparen, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Het verlagen van je thermostaat en het gebruik van een Qnuss warmtekussen is zo'n eenvoudige verandering die grote voordelen met zich meebrengt.

Laten we de cijfers eens bekijken. Door je thermostaat met slechts één graad te verlagen, kun je gemiddeld €210,60 per jaar besparen op je energierekening. En wat betreft het Qnuss warmtekussen? De kosten voor het opladen ervan bedragen slechts €12,15 per jaar. Dit betekent dat je met een nettobesparing van maar liefst €198,45 per jaar kunt genieten van comfortabele warmte.

Maar de voordelen stoppen daar niet. Door minder energie te verbruiken, verminder je ook je CO2-uitstoot en help je de impact op het milieu te verminderen. Het is een win-win situatie voor zowel je portemonnee als de planeet.