Infrarood technologie

Warmte op maat. De Qnuss ervaring

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en efficiëntie met Qnuss warmteproducten, waar warmte op maat wordt geleverd voor jouw ultieme ontspanning.

FIR (Far InfraRed)

nfraroodtechnologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we warmte ervaren. Bij Qnuss maken we gebruik van FIR (Far InfraRed), een langgolvige vorm van infraroodstraling die volkomen veilig is voor het menselijk lichaam. Of het nu gaat om onze warmtekussens, terrasverwarmers of kachels, allemaal leveren ze de efficiënte warmte van infraroodstraling.

Het belangrijkste verschil met traditionele verwarmingssystemen is dat Qnuss niet de lucht verwarmt, maar de mensen zelf. De infraroodwarmte technologie bevindt zich aan het oppervlak, waardoor de warmte direct voelbaar is zodra je het kussen aanzet. Met slechts één druk op de knop ben je binnen enkele ogenblikken omhuld door aangename warmte, zonder gedoe.

Waarom kiezen voor Qnuss?

Onze voordelen op een rijtje

100% veilig en gebruiksvriendelijk.

Accu opladen wanneer je wilt.

Binnen 4-5 uur opgeladen.

Altijd lekker warm

Lichamelijke voordelen

De voordelen van Qnuss gaan verder dan alleen comfortabele warmte. Onze infraroodwarmte biedt ook tal van voordelen voor je lichaam.

Als je regelmatig last hebt van spierpijn na het sporten of stijve gewrichten na een lange dag, kan Qnuss een wereld van verschil maken. De warmte van onze kussens ontspant niet alleen de spieren, maar stimuleert ook de bloedcirculatie. Dit betekent dat er meer zuurstofrijk bloed naar de spieren stroomt, wat het herstelproces versnelt en ontstekingen vermindert.

Bovendien heeft warmte een direct effect op de huidreceptoren, waardoor de pijnreceptoren worden verminderd en je algehele welzijn wordt bevorderd. Met verschillende warmtestanden kun je precies de juiste hoeveelheid warmte kiezen om te ontspannen en te genieten van de weldadige effecten op lichaam en geest. Met een Qnuss kussen ben je altijd slechts een knopdruk verwijderd van pure ontspanning en comfort.