Verzenden & retourneren

Verzending

Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag nog op de post gedaan.


De verzendkosten zijn helemaal gratis!

Op het moment bezorgen we alleen in Nederland en België, dit komt door de hoge vraag die wij in het hoogseizoen hebben. Wil jij een bestelling doen in een ander land of buiten Europa?* Mail dan naar info@qnuss.com.

*Voor bestellingen naar landen buiten NL en BE rekenen wij wel verzendkosten.


Levertijd

Plaats je een bestelling op maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur? Dan wordt jouw pakketje de volgende dag al bezorgd! Supersnel toch?! Indien je op een zaterdag of zondag hebt besteld voor 14:00 uur zullen we jouw bestelling dezelfde dag verzenden. Meestal kun je jouw bestelling dan op maandag of dinsdag in huis verwachten. Dit geldt helaas alleen voor bestellingen binnen Nederland. Wanneer je vanuit het buitenland besteld, zijn de levertijden logischerwijs iets langer.


Wil je iets uit je bestelling retourneren?

Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Bij Qnuss heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. De 30 dagen gaan in op de dag nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, dit geldt ook als iemand anders het voor jou in ontvangst heeft genomen of wanneer het pakketje op een afhaallocatie is bezorgd. Je kunt je retour gemakkelijk aanmelden door deze stappen te volgen:

 • Stuur een mail naar info@qnuss.com en laat weten welke items je wilt retourneren
 • Je krijgt van ons z.s.m. een mail met de link naar het retourportaal
 • Vul de gegevens in en print het verzendlabel uit
 • Pak het retourpakketje zo goed mogelijk in (zie retourvoorwaarden)
 • Vervolgens breng je het pakketje naar een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt
Stuur het pakketje op naar:
Qnuss B.V.
Weverstraat 50
1791 AE Den Burg
 


Belangrijk!

Het is momenteel erg druk bij alle vervoerders dus zorg ervoor dat je jouw retourzending op tijd verstuurd zodat deze binnen het retourtermijn van 30 dagen door ons wordt ontvangen.


Retourvoorwaarden:

Het is belangrijk dat de artikelen in originele staat te zijn.

Wij nemen artikelen niet retour indien:
 • De Qnuss gebruikssporen bevat.
 • Er getracht is een artikel zelf te repareren.
 • De artikelen ruiken naar rook, eten of parfum.
 • Je retourzending te laat door ons wordt ontvangen. Een retourzending is te laat wanneer deze buiten de 30 dagen door ons retour wordt ontvangen.


Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten zijn voor eigen rekening en kunnen wij helaas niet voor je vergoeden. Retourneren gaat via PostNL en de kosten van een pakket versturen bedraagt in Nederland €4,95 en in België €7,95. In overige landen is de eigen bijdrage logischerwijs iets hoger.


Nog wat andere belangrijke informatie over een retourzending:

 • Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor een retourzending. Bewaar altijd goed de track en trace code van je retourpakket totdat je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat je retour in goede orde in ons magazijn is aangekomen.
 • Geeft de track en trace aan dat wij jouw retourzending hebben ontvangen dan kan het nog uiterlijk 3 werkdagen duren voordat je de bevestiging e-mail van ons ontvangt.
 • Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen zal onze administratie jouw retourzending in uiterlijk 7 werkdagen verwerken en wordt het geld op jouw rekeningnummer teruggestort.
 • Let op: Wanneer het product is beschadigd of duidelijk meer is gebruikt dan alleen om uit te proberen, kunnen wij de verminderde waarde op jou verhalen. Behandel de Qnuss met zorg en pak het weer goed in voor het terugsturen.
Meer vragen over de levering of het retourproces? Neem dan een kijkje in onze FAQ.