Garantie

2 jaar gegarandeerde kwaliteit & ondersteuning
Bij Qnuss streven we naar topprestaties in elk product dat onze naam draagt. Daarom garanderen we met trots dat al onze producten vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten gedurende een volledige periode van twee jaar vanaf de dag van aankoop.

Mocht er binnen deze periode een defect optreden, dan zorgen wij ervoor dat elk onderdeel vakkundig wordt gerepareerd of vervangen. Deze garantie is exclusief beschikbaar voor de originele koper die een splinternieuw product heeft aangeschaft bij Qnuss of een van onze erkende wederverkopers. We willen benadrukken dat Qnuss niet aansprakelijk is voor claims buiten deze garantieperiode, noch voor enige andere vorm van schade, inclusief claims met betrekking tot ontwerpfouten, onjuist of misleidend advies, toevallige schade, gevolgschade of letsel aan derden.

Het spreekt voor zich dat deze garantie niet van toepassing is in gevallen van ongelukken, verwaarlozing, misbruik, ongeautoriseerde aanpassingen of reparaties, of wanneer het product is behandeld op een wijze die afwijkt van de onderhouds- en service-instructies van Qnuss. Evenmin dekken we verbruiksartikelen zoals stoffen, welke vallen onder de garantie van onze fabrikanten gedurende één jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

Bij Qnuss staan we achter onze producten, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons onberispelijk is. Voor eventuele garantieclaims kunt u contact opnemen met onze klantenservice, die klaar staat om u te helpen bij al uw vragen en behoeften.