Zakelijke geschenken & horeca

Duurzame terrasverwarming

Ben je op zoek naar milieuvriendelijke en energiebesparende mogelijkheden om jouw gasten ook bij lagere temperaturen er warmpjes bij te laten zitten?

Het Nederlandse merk Qnuss ontwikkelt design warmtekussens met oplaadbare accu die urenlang draadloos warmtecomfort bieden en eenvoudig op te laden zijn via USB. Qnuss is een hard groeiend bedrijf, met een sterk team, dat betaalbare en duurzame warmteproducten ontwikkelt voor de horecasector.

Zij gingen jou al voor!

Ondertussen maken al ruim 200 horecabedrijven gebruik van de Qnuss warmtekussens en dekens!

Hoe werkt Qnuss op jouw terras?

Hoe werkt Qnuss op jouw terras?
De ingebouwde infrarood warmtetechnologie houdt jouw gasten warm en comfortabel in alle seizoenen, zodat zij net even wat langer blijven zitten voor nog een kopje koffie of glaasje wijn. De warmtekussens en dekens van Qnuss bieden (afhankelijk van de warmtestand en accu) tot maar liefst 8 uur warmtecomfort en kunnen gebruikt worden voor zowel binnen als buiten.

Lagere energiekosten
In de Nederlandse horeca wordt veel gebruik gemaakt van terrasverwarmers. De lucht wordt verwarmd, warme lucht stijgt op waardoor meer dan de helft van de energie verloren gaat. Een elektrische heater verbruikt 1500 Watt, een gasheater verbruikt 12.000 Watt. Onze powerbanks verbruiken slechts 28 Watt. Met de kussens van Qnuss verwarm je immers jezelf en niet de lucht! Zo kunnen er meer gasten op een duurzame manier er lekker warm bij zitten. Zeker nu terrasverwarmers en heaters meer en meer ter discussie staan vanwege de hoge energiekosten, is Qnuss een kostenbesparende en duurzame investering voor jouw bedrijf. Het kan zelfs zo zijn dat in jouw gemeente subsidie aangevraagd kan worden!

Waarom kiezen voor Qnuss?

Onze voordelen op een rijtje

100% veilig en gebruiksvriendelijk.

Accu opladen wanneer je wilt.

Binnen 4-5 uur opgeladen.

Altijd lekker warm

Betere terrasbezetting

Qnuss geeft jouw terras extra warmte. Gasten ervaren meer comfort waardoor ze langer blijven zitten en het terras voller blijft. Reken maar uit je winst! Gezellig, warm en Qnuss, daar komen je gasten voor terug!

Voor elk wat wils
In ons assortiment vind je een ruim aanbod warmteproducten voor zowel binnen als buiten met een trendy en eigentijdse look. Bijvoorbeeld de stijlvolle Qlassic, een zitkussen met een strak design gemaakt van speciale outdoor stof. De decoratieve sierkussens hebben een luxueuze uitstraling en geven jouw zaak een toffe stijlvolle touch. Last but not least is het Qleed, een wollige XL schapen deken, verkrijgbaar in landelijke kleuren. Deze zachte dekens zijn ook zeker een eyecatcher op het terras en verwarmen jouw gasten effectief zodat ze langer kunnen genieten en nog een extra drankje bestellen.

Get cozy with us!

Wij maken graag een afspraak, om de verschillende mogelijkheden te bespreken met Qnuss warmtekussens en dekens. Stuur een mailtje naar info@qnuss.com voor meer informatie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!